«
»


Sep
28

Op ontdekking in Bangkok

Posted by admin in mooie plekken, reizen

Heb je zin om even weg te dromen achter je PC: ga dan virtueel op reis naar Bankok. Op de website van Bangkokin360.com kan je rondzwerven over de straten van Bankok. Naast de streetview-achtige opnamen op de straten kan je op veel plaatsen virtueel naar binnen lopen.

image

Zo kun je onder andere een tandartskliniek, een kunstgallerie, een school of een golfbaan bezoeken.

image

Rondlopen door de panoramas is eenvoudig: Met de knoppen (met pijl) op straat kan je je van panorama naar panorama verplaatsen. In de panoramas verschijnen logos als je ergens naar binnen kunt wandelen. Daarnaast kan je op de gekleurde circels op de kaart klikken om naar een andere lokatie te gaan. Tenslotte kan je zoeken in de lijst met aanwezige bedrijven via de de gekleurde balken onder in beeld.

Ben je uitgekeken in Bangkok? Klik dan op de knop “Areas” en reis virtueel door naar Phuket en wandel naar het strand om even bij te komen!

Links:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.